Låt oss presentera JESUS för dig!

The Lighthouse - Light To The Nations

 

 

The Lighthouse- Voice of Prophecy

Austin Moses

The Lighthouse - The true meaning of Christmass

The Lighthouse

When Preparation meets Opportunity

The Lighthouse - Thora Gisladottir

 The Lighthouse - End times!

The Lighthouse - WORSHIP night!

The Gospel is the POWER of GOD

Johan Olehäll

 Parable of the Sower

Jese Divine

 

How to deal with depresion, self-denial, self apearance?

Amanda Göransson, Mathias Arlebrand

The Lighthouse - Harvest is truly great but laborers are few!

The LIghthouse - Jesus calls us to himself to teach us, shape us and send us to preach the Gospel!

 

Operation Segerpilen/Victory arrow

Rolf Wernersson

 

 

Zion Temple, Kigali - Rwanda

No Compromise!  

 

  

The Lighthouse - Ruti, Uganda nov 2017

Pastors and Apokaluspis seminar 

 

The Lighthouse, Askim 9-10 Sep 2017

Lovsång och predikan!

 

Mission satsning i Uganda

The Lighthouse Ministry bekostade inköp av ironsheets till en nybildade kyrka i Uganda. Pastor Lamech och pastor Stella övervakar både inköp och arbetet. Låt oss tillsammans välsigna dem som inte har samma möjligheter som vi. Tack till alla som bidrog med pengar och bön.Mission satsning i Uganda!

 

The Lighthouse ministry, tillsammans med pastor Lamech Natukwatsa och FEM ministry, har bekostat en mission satsning där många människor tog emot Jesus som sin personlige frälsare samt 70 personer döptes i vattnet! Väckelsen är verklig och vi ber för 5000 frälsta i Uganda. Be gärna för detta!


Mission satsning i Indien!

The Lighthouse ministry har bekostat en mission satsning i södra Indien. Pastor Yendluri har förberett detta traktat redan för 10 år sedan men inte haft pengar till att trycka. Med Herrens ledning och hjälp har han nu tryckt 10 000 traktater och förra söndagen har de påbörjat evangelisation bland Hindu folket. Be gärna för denna satsning!

      

Pastor Osham Ominde, Nairobi - Kenya

Pastor Osham och Monicah är underbara människor som brinner för Kenya. Sista 10 senaste åren har de startat 22 församlingar och är ansvariga för dessa. Bishop Osham är en äkta Guds man, ödmjuk och fader till många! Mer info om deras kyrka: www.pentecostalrevivalchurch.org

Tack att ni ber för Kenya och för pastor Osham och Monicah. 

  

Pastor Bo Rapture - India

Pastor Rapture är en ung man som brinner för Jesus i Indien, landet där de kristna betalar ett högt pris. Han och hans familj har blivit förföljda och slagna av olika människor för sin tro på Jesus. I deras hus, samlas det regelbundet en skara av Jesu lärjungar och pastor Rapture är ansvarig även för lovsång där han spelar sin keyboard. Be gärna för dessa trogna och enkla människor i en avlägsen by i södra Indien! Vill någon kontakta och uppmuntra dem, här är mail adressen: kcrapture@gmail.com

 

Pastor Amjad Rasheed - Karachi, Pakistan

Pastor Amjad och hans fru är pastorer i en internatienell kyrka i Karachi! Han är en välkänd predikant som predikar på konferenser och sammtidigt hjälper han barnen i olika barnhem och utstötta änkor och fattiga människor! Hans hjärta bultar för missionen och evangelium om Jesus! Låt oss be för pastor Amjad och allt han gör i Pakistan!

 

Pastor Yendluri Purushotham Chowdary - India

Pastor Purushotham är 39 år och ledaren för "Bethesda Miracle Hall" Tsanubanda Chatrai Mandal i södra Indien! 1995 hyrde de ett mark och byggde kyrkan och Bethesda missionen! Fram till idag har 665 personer blivit födda på nytt! De tar hand om flera barnhem och hjälper barn att gå i skolan och efter utbildningen tränas de till missionsarbetet! Låt oss be för arbetet och Bethseda missionen i Indien! 

  

Pastor Kashif Fazal med team, Lahore - Pakistan

Kashif är 33 år och bor i Lahore. Herren har lett honom till The Lighthouse på ett sätt som bara Gud kan göra! Tillsammans med hans team, skall vi hjälpas åt och predika det glada buskapet om Jesus i den delen av Pakistan! Be gärna för Kashif och teamet! 

 

Pastor Lamech Natukwatsa - Uganda

Pastor Lamech och hans fru Phionah tar hand om 28 barn från olika barnhem. Lamech besöker olika byar och predikar om Jesus för dessa människor och många ger sina liv till Herren Jesus! Hans team tar hand om varje person och de visar Kristi kärlek och barmhärtighet! Tack för era böner och uppmuntran! Ni får gärna kontakta Lamech på Facebook och stå med honom i tro när han går ut och vinner seger i Jesu namn! Tack för att ni gör detta. Lamech leder FAVOURED EVANGELISTIC MINISTRIES INT.


Bönegrupp i Karlstorp, Sverige

Under ledning av Nomie and Craig Mills och Madelene och Patrik Tellström, träffas gruppen varannan vecka i en sockenstuga i centrala Karlstorp! Nomie och hennes medarbetare brinner för människors frälsning och därför bjuder dem icke kristna till deras café kvällar där dem sjunger, fikar och undervisar i Guds ord! Gruppen har ett utåtriktad arbete, bla Fillipinerna och Mexico! Be gärna för dessa hjältar i Karlstorp!


Bönegrupp i Osijek, Kroatien

Gruppen samlas på hotellet "Waldinger" i centrala Osijek! Slave, hans fru Lovorka, Nena och Darko började med regelbundna café kvällar och bjöd sina ofrälsta vänner till hotellet! Herren har välsignat dem och idag samlas det runt 50-80 personer varje söndag! Kroatiskt TV sänder även Slaves direkt inspelade program "Bibeln säger". Be gärna för arbetet och för dessa underbara människor!

718813
 

             The Lighthouse       

Holiness in Heaven is Righteousness on Earth